Застраховат ли българите имотите си и как финансират покупката на ново жилище - във фокуса на бизнес закуската на Imoti.net в София

Експерти ще коментират и тенденциите на имотния пазар в столицата, на 15 февруари, от 10 часа

11.02.2019 | 10:26
Застраховат ли българите имотите си и как финансират покупката на ново жилище - във фокуса на бизнес закуската на Imoti.net в София

Застраховат ли българите имотите си, какви са нашите и световните практики при застраховане на новостроящи се имоти и как се финансират сделки и строителство на имоти? Отговори на тези и още интересни въпроси ще даде предстоящата бизнес закуската на Imoti.net в София, на 15 февруари, от 10 часа, в Гранд Хотел София.

Участие в първата за 2019 година бизнес закуска на Imoti.net ще вземат водещи експерти от имотния бранш, инвеститори, строителни компании, архитекти, застрахователи, специалисти от ВУЗФ и представители на национални и регионални институции. Брокери на недвижими имоти ще коментират какви бяха най-търсените жилища в София и региона през 2018 година. Специалистите ще очертаят и тенденциите за покупка на имот през тази година.

По време на бизнес закуска на Imoti.net в София ще бъдат представени категориите и журито в Годишните награди на Imoti.net, които ще се проведат за четвърта поредна година и се осъществяват с подкрепата на  Пощенска Банка и Realtor Assitant Pro.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.