Предаването Десет с обновен формат от 7 май

Яна Маринова и Милена Фучеджиева са първите гости на Ирина Белчева - събота и неделя веднага след новините в 8 ч.

04.05.2016 | 14:43 Редактор: Константина Маркова
Предаването Десет с обновен формат от 7 май

Предаването „Десет“ с нов, по-разширен, формат от 7 май, всяка събота и неделя в две части - след новините в 8 часа и веднага след новините в 9 часа, по Bulgaria ON AIR. Развлекателното шоу с водещ Ирина Белчева ще продължи да предлага по 10 нетрадиционни решения и гледни точки на известни и интересни личности по различни житейски въпроси, но заедно с това ще излъчва и репортажи с близките хора от реалния живот на звездите. Добавя и интересни рубрики.

Първото издание ще стартира с „10 провокации с Милена Фучеджиева“ със самата водеща на „Провокативно“, както и с новия репортер на предаването - писателят Августин Господинов. Сред първите гости в обновения формат на „Десет“ ще бъде и актрисата Яна Маринова, с която Ирина Белчева ще коментира „10 причини да се „гмуркаме“ в предизвикателствата“. А за екстремния им привкус - каскадьорът Емилиян Колевски, снимал в холивудската продукция Point Break.

Водещата ще продължи да показва успехите и неподозираните аспекти на професиите и ежедневието на хората. Изданията на „Десет“ се разширяват от 30 на 80 минути поради големия зрителски интерес към формата. Така зрителите ще имат възможност да вникнат повече в житейския опит на звездите и да научат любопитни истории за тях от най-близките им хора. Всеки един гост ще бъда част и от новата рубрика „Любимата книга в 10“ като подарява любимата си книга и отправя специално послание към предаването, а в замяна получава нова книга от Ирина Белчева.