8 необходими въпроса, които трябва да зададете на вашия любим

Ако той е брачният ви партньор го попитайте следните неща

24.09.2016 | 16:47
8 необходими въпроса, които трябва да зададете на вашия любим

Ако сте открили перфектния за вас човек и сте сигурни, че искате общо бъдеще с него, то трябва да сте убедени, че сте взели правилното решение като сте приели да се омъжите за него.
Експертите твърдят, че всяка жена трябва да попита бъдещия си съпруг 8 неща, преди да тръгне към олтара:

1. Какво ти харесва най-много в съжителството с мен?
Тук бъдещият съпруг трябва да сподели своите виждания за това какво означава за него да бъде с тази жена. Ключът тук е да се слуша отговорът! Повечето жени очакват мъжете им да се променят след брака, докато повечето мъже не са склонни на тези промени. Ако мъжът ви планира да гледа футбол всеки уикенд с приятелите си, докато вие си представяте, че ще си почивате заедно след изтощителната седмица в работата, то вероятно този мъж не е за вас.

2. Какво те прави щастлив във връзката ти с мен?
Отговорът на този въпрос ще ви покаже как този мъж наистина се чувства във връзката ви. Не се изненадвайте, ако вместо да ви направи комплименти, той сподели практично какво харесва у вас. Важно е отговорът му да показва, че за него вие сте важна част от неговото съществуване.

3. За какво смяташ, че трябва да спестяваме пари?
Бракът ви няма да проработи, ако единият от вас е пестелив, а другия харчи за двама. Семейните доходи често се превръщат в ябълка на раздора. Експертите казват, че съпрузите трябва да са на едно мнение за спестяванията и за разходите си.

4. Как ще решим нашите различия?
Ако двама души са от различна вяра, националност или раса, ако имат различни политически или житейски възгледи, то или трябва да уважават позицията/същността на другия и да я приемат напълно, или трябва да решат различията си преди брака.

5. Как и с кого ще прекарваме Коледа и Великден?
Празничния сезон също често се превръща в ябълка на раздора за съпрузите, особено ако всеки от тях иска да празнува със своите родители. Трябва да се споразумеете по тази тема преди брака, ако искате да се радвате на щастливи и здрави отношения.

6. Каква роля ще играят децата в живота ни?
Очевидно е, че вие и бъдещият ви съпруг трябва да сте на едно мнение по отношение на плановете ви за деца. Ако той не се вижда като баща в скоро време, а вие искате трима наследника, това ще се превърне в проблем. Трябва да си намерите друг партньор, който ще има еднакво отношение към децата, като вашето.

7. Какви са по-специфичните ти сексуални желания?
Трябва да поемете риска да изслушате странните сексуални желания на бъдещия си съпруг. Ако той иска да прави тройка или има някакви други сексуални желания, към които вие не сте отворена, то трябва да сте наясно дали сте готова на това.

8. До каква степен ще запазим независимостта си един от друг?
За много двойки соловите проекти са от първостепенно значение за това да има щастлива и здрава връзка. От друга страна има много двойки, които буквално държат да правят всичко заедно. Трябва да се уверите, че вие и бъдещият ви съпруг сте на едно и също мнение, когато става дума за независимост.

Четете още интересни новини в Tialoto.bg