Коя е майката?

Семейна снимка, публикувана в Twitter миналата седмица стана сензация

06.02.2016 | 14:50 Редактор: Ирина Георгиева
Снимка: Twitter

Семейна снимка, публикувана в Twitter миналата седмица стана сензация. Когато Кейлан Махомес (Kaylan Mahomes) публикува снимката в социалната мрежа едва ли подозира каква сензация ще стане тя.

Момичето поства снимката с надписа "Мама, близначката ми и аз". Но коя от трите е майката? Това е въпросът, който вълнува много потребители на социалните мрежи по света.

Оригиналният tweet на Кейлан за дни е ретуитнат над 20 000 пъти и е разгледан от хора по целия свят.

Акаунтът на семейството от Индианаполис в Instagram също получил огромно внимание - над 10 000 последователи в рамките на няколко дни.

Можете ли да посочите коя от трите е майката? Отговорът се намира в края на статията*.

 

2015г. е пълна с подобни примери

През март The Telegraph писа за пенсионирания свещеник Нийл Ричардсън на 69 години, който бил объркан от напълно непознати, които го наричали Джон, малко след като се преместил в нов град.

Мистерията изчезнала, когато той се срещнал с истинския Джон Джеймисън на 74 години, който живеел наблизо в Брейнтрий, Есекс. Те си приличали като една капка вода.

Няколко месеца по-късно се разчу за Сиара Мърфи от Уексфорд, Ирландия и Корделия Робъртс от Великобритания, които се срещнали в университет в Германия. Между тях има поразителна прилика - толкова много, че приятелите им ги наричат "близначките".

 

А кой може да забрави тези две момчета, които се срещнаха случайно в самолет през октомври?

 

Още една двойка се присъединява към редицата на близнаците, които нямат роднинска връзка. Това са Сара от Швеция, която е проследила двойничката си Шанън от Ирландия чрез сайтa Twin Strangers (източник на много истории от типа "Срещнах човек, който прилича на мен", които са много популярни напоследък).

"Всъщност приятелите ми бъркаха снимките на Шанън с моите. Носовете ни, очите ни ... имаме еднакви уши ... устни, мимики, усмивки ... странно е", разказва Сара как за първи път е чула за Шанън.

Те са се срещнали в Дъблин в края на 2015г.

*Майката е жената в левия ъгъл, а дъщерите й са вдясно, пише The Telegraph.