Михалис Хаджиянис: "De Fevgo" е най-поръчваната песен, когато пея

Тези и още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

11.07.2016 | 14:12 Редактор: Луиза Божинова
Михалис Хаджиянис:

След  месец футболни емоции, снощи европейското свърши. Новият шампион на континента е Португалия. Затова поканих в студиото жени да говорят за футбол, колежките от Спортната редакция на телевизия Bulgaria ON AIR, които всеки ден през този месец правиха своите коментари и прогнози за мачовете - Десислава Джерманска и Ваня Симонска. 

В горещините, независимо дали сме в града, на море или в планината, всички ние имаме нужда от вода. Тези дни в социалните мрежи се появиха призиви да оставяме навън купички с вода – за бездомните кучета и котки, които също изпитват жажда в жегите. В следващите минути обаче ще говорим за водата и хората. Какъв е контролът на водата, която упражняват от Софийска вода,  защо е добре да употребяваме в топлото време повече течности... Колегата Борислав Петров е в Любораторно-изпитвателния комплекс на Софийска вода.   

За гръцката и българската музика, за ритмите на Балканите и за още много неща, с Михалис Хаджиянис специално за ДНЕС разговаря колегата Диана Костова.
"De Fevgo" е най-поръчваната песен, когато пея", разказа певецът  Михалис Хаджиянис.

15 и 16 юли ще бъдат много музикални дни за Банско. Банско бийт фестивал е музикален фестивал организиран за втора поредна година. Каква е организацията и кои звезди ще се качат на сцената ще разберем от организаторите и някои от участниците. Таня Конакчиева и Дарина Йотова.

"Вълнувам се, че ще подгрявам такива звезди“, сподели Дарина Йотова.

Хартията понякога може да се превърне в част от нашия интериор, преобразявайки я в различни красиви форми. Как хартията се превръща в изкуство ще разберем от една дама, която превръща хартиените цветя в истински. Пенка Влахова.