ДНЕС в неделя: Актьорът и режисьор Ники Илиев за киното

Oще много интересни теми, гости и изненади в предаването ДНЕС в неделя по Bulgaria ON AIR

08.07.2016 | 14:25 Редактор: Валерия Петрова
ДНЕС в неделя: Актьорът и режисьор Ники Илиев за киното

Днес в неделя с Ирина Белчева - по-различният съботно-неделен сутрешен блок. Мястото и времето, в което се настанявате удобно вкъщи, а ние ви предлагаме едно по-различно събуждане в неделната утрин.

В неделната сутрин гостува младият, красив, талантлив и много усмихнат режисьор Ники Илиев. Неслучайно той дълго време е модел. В един момент разбира, че киното е неговото призвание и записва „кино и телевизионна режисура“. Има няколко филма зад гърба си и вече готви следващ.

Актьорът Любомир Ковачев влиза в студиото, за да изненада Ники Илиев. Следващата среща е с певеца Орлин Павлов, който е близък приятел и колега, а също и част от филма "Всичко, което тя написа".

Изненадите не приключват - вижте какво ще разкажат Яна Маринова и Наско Михайлов. Вдъхновени от вчерашната среща с индиеца доктор Прашант, забавните репортери Асен и Боби имат какво да кажат по повод медицината и самолечението.

За ползите от ритъма и музиката, за това как можем да се лекуваме с барабани и за новата интерактивна игра - Ритъм карти Дъга си говорим с основателя на Института за съвременно изкуство и терапия - Либера - Мартин Иванов. В последните минути ви зареждаме с малко смях от предаването "Клик"