Първият фен на Лестър в България ликува след триумфа на любимците си

Всеки фен има теория каква е тайната на успеха на лисиците и какво трябва да предприеме Раниери оттук нататък

04.05.2016 | 07:00 Редактор: Ирина Георгиева
Първият фен на Лестър в България ликува след триумфа на любимците си

Скромният доскоро тим на Лестър триумфира 2 кръга преди края на Висшата лига, след като миналогодишният първенец Челси завърши 2:2 с Тотнъм.

Какво е да си фен в България на аутсайдер от Англия, който до дни ще вдигне купата в Премиер Лийг, разказват Ива Григорова и операторът Петър Хамамджиев.

Лисиците излъгаха всички. Титлата е първа не само за Лестър, но и за италианския мениджър на клуба Клаудио Раниери. Медиите на Острова изчислиха, че в клубната каса ще влязат поне 170 млн. паунда, а Facebook страницата на тима беляза ръст на последователите с цели 540%.

Звездата Джейми Варди бе поканил съотборниците си в дома си, за да гледат двубоя Челси - Тотнъм. Футболистите заслужено изпаднаха в луда радост след края на мача.

Из дебрите на Дружба 2 същото прави и Никола Пенев, който преди 2 години решава че лисиците са неговия отбор.

"Лестър Сити направи най-невероятното постижение в историята на световния спорт. В ера, в която представянето е силно обвързано с бюджета за заплати, Лестър надви съперници, които плащат на своите играчи в пъти повече", коментира Пенев.

Но Никола никога не е харесвал сочените за лидери. 

Всеки фен има теория каква е тайната на успеха на лисиците и какво трябва да предприеме Раниери оттук нататък.

На 15 май Никола ще види с очите си как любимият му тим вдига купата след мач с предишните му любимци от Челси на Стамфорд Бридж. 

Феновете на Лестър у нас стават все повече. Но Никола се гордее, че е сред първите, които повярваха в малкия отбор с голямо сърце.

 


3
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 4 години
да го вземат за треньор, ето - човекът има теория! не е малко! Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
Ниолай Пенев
преди 4 години
Ако тва момче е от първите фенове на Лестър ,значи аз съм наистина първия фен на този отбор още от 1986 година (всички мои приятели го знаят) През 2008 Тунчев ми изпрати пълен екип своя фланелка с номер 4 (жълта) синя с моето име и номер 33 за което му благодаря Ако има вече фен клуб могат да се свържат с мен на тел.0898294444 Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 4 години