Броят на загиналите след атаките в Шри Ланка достигна 290 души

Полицията задържа 24 души, заподозрени в съучастие с бомбаджиите
Публикувана: От:

Още по темата

 

Броят на жертвите на кървавите атаки в Шри Ланка достигна 290 души. Ранените са над 500. Сред жертвите са и много чужденци.

Полицията съобщи, че през последното денонощие са задържани 24 души, заподозрени в съучастие с нападателите. Все още обаче никой не е поел отговорност за взривовете – най-кървавият акт на насилие в страната след края на гражданската война преди десетилетие. Полицейският час ще бъде вдигнат тази сутрин.

Вечерният час, наложен от правителството на Шри Ланка обаче, ще остане в сила до второ нареждане. Социалните мрежи в страната все още са блокирани, за да се спре разпространението на фалшиви новини и да не се всява паника. 

Шри Ланка е имала информация за готвените атаки, която й е била дадена от разузнаването на приятелска страна. Премиерът призна, че не е знаел за предупреждението и заяви, че тепърва ще се изяснява защо то не е стигнало до него и кой е отговорен за пропуска. 

Междувременно стана ясно, че е обезвредена бомба край летището в столицата. Взривното устройство е било обезвредено след обаждане от граждани за забелязан подозрителен пакет на пътя, близо до аерогарата.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 

Коментари ( 2 )
 • 2

  Velichkov Yavor

  22 апр 2019 | 13:01

  Кажете на ЦРУ другият път да не им праща проповедници на радикален ислям, след което даже да им купува и оръжие с парите от данъци на средната класа, ами да им занесе книги и знания, каквито се учат и споделят в кретено-масонски ложи. До 2050-та обективната реалност на Космоса следва да направи изфантазираната реалност на ограниченият в съзнанието биологичен отпадък наречен човек на пихтия, етаж по етаж като кули близнаци в добре организиран фалшив терористичен атентат от 2001-ва. Природни стихии следва да заличат тази абсурдно глупава, неосъзната, егоситична, триизмерна човешка култура, заедно с цялата кретено-масонска зидария по света и целите им семейства.
 • 1

  Velichkov Yavor

  22 апр 2019 | 12:46

  Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!