България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

"Българска торба" - родният фитнес уред с фурор сред световните звезди

С нея могат да се правят много специфични тренировки, отбеляза фитнес инструкторът Мартин Гаджев
Публикувана: От:

Още по темата

 

Родно изобретение покори световни спортни и холивудски звезди. Така наречената "българска торба" е измислена и патентована от Иван Иванов. Идеята за нея му идва от традицията победителите в пехливанските борби да премятат през рамо агне, което получават като награда.

Една от големите холивудски звезди Холи Бери дори пусна свои снимки с българската торба и заяви, че е очарована от мултифункционалността на уреда. Фитнес инструкторът Мартин Гаджев заяви в "България сутрин", че "българската торба", която е измислена и патентована през 2005 година, става все по-популярна сред спортистите и холивудските звезди.

"Трябва да знаем, че това е български фитнес уред. Създадена е през 2005 година. С нея могат да се правят много специфични тренировки. Има различни видове чанти, с различна тежест. Този уред е мултифункционален. Всяко упражнение обхваща всички мускулни групи. Тренировките са някъде около час, но това е строго индивидуално, тъй като има хора, които тренират доста повече. Този уред става масов. Много е удобен и може да го носите и използвате навсякъде", разказа фитнес инструкторът пред "Bulgaria ON AIR".

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )