България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

"Последната песен" на Графа влиза в новия му албум, който ще излезе през юни

Изпълнителят ще направи и малко турне в градове, в които не се е изявявал от много време
Публикувана: От:

Още по темата

 

Графа представи новия си сингъл "Последната песен", както и видеото, което е заснето в далечна Индия. Клипът на "Последната песен" е едно от двете видеа, които изпълнителят е заснел в далечната страна.

В момента Владимир Ампов работи по новия си албум, който трябва да излезе в началото на месец юни, а пилотното парче от него е посветено на майка му, разкри той в студиото на "България сутрин".

"Явно съм имал нужда да направя такава песен. Слушах се скоро по няколко радиостанции и ми хареса как звучи по радиото. Много е странно, ние си слушаме в студио много дълго време, но когато я чуеш по радио или телевизия звучи по друг начин", каза Влади Ампов.

Графа сподели, че е написал парчето през миналата година, а в Индия е работил с индийски актьори и е много доволен от тях. 

Изпълнителят разказа още, че през април му предстои концерт София и мини турне в Благоевград, Габрово и Свиленград.

"Отивам в различни градове, в които не съм бил отдавна. Много се вълнувам за срещата с феновете там. През май ще обявим още дати. Винаги обръщаме внимание на по-големите градове и турнетата минават предимно през тях. Сега реших, че е готино да обиколим някои градове, в които не ходим толкова често", допълни изпълнителят пред Bulgaria ON AIR.

Гледайте видеото с целия разговор.

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )