България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Огън" - новото парче на Графа, снимано в далечна Индия

Проектът е по негови музика, текст и аранжимент

19.11.2018 | 10:16 Редактор: Василена Василева

Владимир Ампов-Графа представи новия си сингъл "Огън". Той е по негови музика, текст и аранжимент.

Проектът му привлича вниманието и със своето видео, което е заснето в далечна Индия.

Графа и неговият екип са представили страната в близо 4-минутния клип не с най-големите ѝ забележителности, а отвъд туристияеския ѝ образ.

"Парчето е много цветно. Точно каквото е и настроението ми през последните месеци. Докато подготвях песента си представях точно такова видео. Освен това Индия е държава, която исках да посетя от доста дълго време. Затова, когато Башмоушън и екипа на Монте се съгласиха да се включат в това предизвикателство, скочихме директно в организацията. Истината е, че каквото и да си представяш, каквото и да си чел, то е нищо в сравнение с това, до което се докосваш в тази необикновена страна.", сподели пред Bulgaria ON AIR Графа.

Благодарение на "Намасте България" от музикалната компания се свързват с боливудския продуцент Рохит Кхайтан, който заедно с екипът си от Glamour Stuck Production се заемат с подготовка на локации, кастинг и цялостната логистика. 

Задачата е трудна, защото Графа и Башмоушън са били решени да отидат до далечни села, да снимат обикновени хора и да разкрият Индия отвъд нейния туристически образ. 

Международния екип пътува над 5000 километра вътрешни полети, за да снима в Мумбай, Джайпур, синия град Джодпур и други.