България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Нова песен и голямо клубно турне за 20 години Deep Zone

Ева-Мария и Дидо представиха парчето "Българка" и бъдещите си планове
Публикувана: От:

Още по темата

 

Група Deep Zone навършва 20 години от създаването си. По този повод музикантите дават важно начало на годината с нов хит и предстоящо клубно турне в България и чужбина. Диян Савов - Дидо и новата вокалистка на групата Ева-Мария гостуваха в "България сутрин", за да разкажат повече за предстоящите събития.

"Направихме изключително сложна програма. За една седмица трябваше да науча целия репертоар на Deep Zone. Не ми беше трудно, защото съм израснала с техните песни. Дидо ми се обади няколко пъти. Тайничко съм знаела, че някой ден ще ми звънне. Нямах колебания", сподели Ева-Мария.

"Българка" пък е името на най-новата песен на групата. Ева-Мария призна, че дълго време е убеждавала останалите членове на Deep Zone, че това трябва да е първата песен, с която да влязат в 2019 г.

"Минахме през какви ли не приключения и метаморфози. Радвам се, че продължаваме да се развиваме. Срещаме се еднакви умове, с еднакви интереси, гледаме в една посока", каза лидерът на групата Диян Савов - Дидо пред Bulgaria ON AIR.

На 22 март Deep Zone стартира голямото си турне, което ще мине през големите клубове у нас и в чужбина. Ще представят хитовите си парчета, както и всички нови песни. Групата вече планира и лятната си инвазия.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )