България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Група "Аутентик" излиза на сцената с нови парчета

В следващото видео на бандата ще участва и самата публика, а през април – албум

14.02.2019 | 10:30 Редактор: Иван Берберов
Група

Талантливите и усмихнати музиканти Живко и Райна Василеви се подготвят за концерт с нови авторски парчета. За следващото си участие музикантите от "Аутентик" обещават да вдигнат високо емоционалния заряд и да включат самата публика в новото си видео. 

"Борислав Илиев и Стоил Иванов ще ни съпровождат на сцената. Борислав е един от най-добрите китаристи в България. Стоил е много добър барабанист. Свирим с малко по-намален състав. Всичко е плот на експерименти – постоянно пътуваме и свирим с различни хора. Ще има и рок на това участие", отбеляза Живко Василев в "България сутрин". 

"Опитваме се да изненадваме зрителите си всеки път. Имаме нестандартни стилове. Всеки, който дойде на концерта, ще участва в новото ни видео. Концертите ни са доста интересни“, сподели Райна Василева пред Bulgaria ON AIR. 

Музикантите отбелязаха, че през април всичко, което са измислили, ще трябва да го запишат. "Ще отидем в Залцбург, при свой приятел. Новият албум ще бъде записан и продуциран изцяло в Австрия", обясни Живко.  

Гледайте видеото!

Харесайте ни във Facebook ТУК