България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Без Гришо на Sofia Open 2019 - трябва ли да има драма?

Коментират журналистите Крум Савов и Асен Григоров
Публикувана: От:

Още по темата

 

Идва Нова година, а малко след това през февруари ще се проведе поредното издание на турнира Sofia Open, в който ще се включат голям брой тенисисти от цял свят.

За съжаление българската публика няма да може да види родният номер 1 при мъжете Григор Димитров, който обясни в телевизионно интервю, че няма смисъл да има напрежение от това, че той по всяка вероятност няма да участва на един "частен турнир".

Спортният журналист Крум Савов коментира това, като каза, че така или иначе този турнир е направен за Григор Димитров и за да може българската публика да го види на живо и според Савов в тениса няма държавни турнири и всички, на които се подвизава първата ни ракета са именно частни.

"Някой ако може да ми обясни как така 10 български деца и още 50, с които аз общувам покрай моя син, когато ги попиташ кой им е идол, обикновено казват Надал, Федерер или Джокович", категоричен беше той. Крум Савов смята, че щом в класацията на младите тенисисти Григор Димитров идва на четвърта позиция, това е най-показателното. 

Асен Григоров пък защити първата ни ракета и обясни, че Димитров не живее от 16 години в България и това, че в България да го обвиняват, че не е българин е голяма "излагация".

По думите му в медиите у нас постоянно се изливат негативни коментари и новини за най-добрия български тенисист. 

Гледайте видеото с цялата дискусия.

Коментари ( 0 )