България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Мускулести мъжаги ще се борят за титлата Mr. King of Fitness

Победителят ще получи възможността да бъде корица на американското фитнес списание 2 Besposed

25.09.2017 | 09:54 Редактор: Василена Василева
Мускулести мъжаги ще се борят за титлата Mr. King of Fitness

18 силни мъже пристигат от 6 европейски държави - Италия, Испания, Гърция, Турция, Украйна и Македония, за да се включат в първото издание на фестивала Mr. King of Fitness. Няма да липсват и български представители.

"Освен красота и умения като фитнeс модели, претендентите ще трябва и да покажат и своите таланти, нещо в което са добри - пеене, танци и други", сподели пред Bulgaria ON AIR водещата на фестивала Емилия Иванова.

Създател и притежател на лиценза за събитието е Николай Стоянов и неговата агенция MONARCH.

Победителят ще получи уникалната възможност да бъде корица на едно от най-престижните фитнес списания в света - американското 2 Besposed и картотека в aвстралийската модна агенция 2 Besposed, издател на списанието.

Участниците ще се борят за титлите Mr. King of Fitness World, Mr. King of Fitness Europe и Mr. King of Fitness Planet. 

За да спечелят журито те трябва да преминат през няколко кръга. Първият, фотосесия, осъществена от екип на списание 2 Bespozed Magazine, вече завърши. А на 5 октомври столичният бул. "Витоша" ще се превърне в моден подиум, на който мъжете ще представят различни модни марки в нестандартно стрийт ревю.

"Моделите се държаха изключително професионално по време на снимките, които заснехме в планината под леденостудена вода, чиято температура дори през лятото е изключително ниска", допълни фотографът Пейо Пеев.

Финалът на фестивала ще се проведе на 6 октомври в Банско.