България сутрин

Водещи: Лора Инджова, Симеон Белев и Константина Живова. От 06,30 до 10,30

Водещи:
Лора Инджова, Симеон Белев, Константина Живова

Изпълнителен продуцент:
Катерина Илиева

Продуценти:
Деница Нейчева, Иво Тодоров

Редактори:
Тома Лазаров, Ели Кoюмджиева, Валерия Цветанова

Татяна Буруджиева: Нарушенията в министерствата не са нито новина, нито изненада!

Работата на премиера не беше да се държи като счетоводител, каза Христо Панчугов пред Bulgaria ON AIR
Публикувана:

Още по темата

 

Ревизията на служебното правителство на кабинета "Борисов 2" откри нарушения в част от министерствата и сериозните секторите. Политологът Татяна Буруджиева обаче е на мнение, че това нито е новина, нито е изненада.

"Служебният премиер Огнян Герджиков трябва да каже "къде е заровено кучето", тоест какъв е проблемът на държавата, на гражданите и на всеки един човек", настоя тя в предаването 'България сутрин". "Аз искам да знам ощетена ли е държавата като цяло и с колко", допълни тя.

Политическият анализатор Христо Панчугов също сподели, че не е разбрал какво смята да направи правителството по този въпрос.

"Работата на премиера не беше да се държи като счетоводител - да ни обясни какви грешки и къде са намерени. Трябваше да каже всъщност има ли по-сериозен проблем, който да е причинил тези грешки и как ще бъде отстранен той", коментира Панчугов .

Гостите в студиото на Симеон Белев се обединиха около мнението, че има много по-големи проблеми, отколкото са обществените поръчки.

Панчугов каза също, че смяната на областните управители е най-малкият проблем на тези избори. По-сериозният е, че имаме правителство, което е в невъзможност да осигури машини, за да проведе изборния процес.

"Трябва да се върнем на това дали другите служебни правителства са сменяли областните управители", подчерта Татяна Буруджиева пред Bulgaria ON AIR.

Целия разговор вижте във видеото:

 

Коментари ( 0 )