Клиентите на А1 вече могат да подписват дигитално документи

Това е възможно с услугата "Един клик"

22.11.2018 | 16:55 Редактор: Василена Василева
Клиентите на А1 вече могат да подписват дигитално документи

А1 вече предоставя възможност на своите клиенти да подписват дигитално документи с помощта на мобилно приложение. Това е възможно с услугата "Един клик", която позволява лесно и бързо да се сключи договор с А1 чрез електронен подпис. Нововъведението следва стратегията на А1 да предлага технологични решения, които отговарят на нуждите на хората в дигиталния свят и гарантират удобство, сигурност и спокойствие. Новата услуга е достъпна с помощта на приложението Evrotrust (Евро тръст) и може да се ползва сигурно и удобно през смартфон или таблет с Андроид и iOS.

Поредното голямо дерби между Мадрид и Барселона в Примера дивисион противопоставя Атлетико на каталунския гранд. Възстановеният Лионел Меси ще бъде вдъхновението за  гостите, които при евентуален успех ще се откъснат от основните си съперници в борбата за титлата. Гледайте Атлетико Мадрид срещу Барселона в събота от 21:45 по Макс Спорт 2.

А ето го и въпроса в месечната игра на А1 - "Как се казва мобилното приложение, с което клиентите на А1 могат да подписват документи електронно с телекома?"

Отговаряйте правилно във Facebook страницата с коментар под новините и може да спечелите смартфона Xiaomi Redmi 6A .