Изпълнителният директор на А1 грабна приза "Мениджър на годината 2018"

Наградата бе връчена от президента на Република България Румен Радев

15.11.2018 | 13:15 Редактор: Василена Василева
Изпълнителният директор на А1 грабна приза

Александър Димитров, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на А1, бе избран за "Мениджър на годината 2018" в най-престижния конкурс за мениджърски постижения в България, организиран от списание "Мениджър". Наградата бе връчена от президента на Република България Румен Радев на официална церемония снощи след няколкомесечен процес по оценка и селекция на кандидатите на база утвърдена методология на Делойт България. Той получи още две отличия – за "Мениджър на годината", определена чрез онлайн гласуване и специалната награда "Мисия в полза на обществото", която се връчва от вестник 24 часа.

А1 е телекомът с най-бързата 4G (четири джи) мрежа в България за третото тримесечие на 2018 година – това показват резултатите на световния лидер в тестването на бързината и качеството на мобилните мрежи Ookla. Анализът на скоростта на 4G мрежата на А1 се базира тестове на потребители, които са осъществени между 1 юли и 30 септември 2018 година чрез приложението на Ookla – Speedtest.

A eто го и въпроса в месечната игра на А1 - Колко награди спечели главният изпълнителен директор на А1 България от ежегодния конкурс "Мениджър на годината 2018"?

Отговаряйте правилно във Facebook страницата ни с коментар под новините и може да спечелите смартфона Xiaomi Redmi 6A.