Заради заплаха: 50 Cent повдига обвинения срещу полицай

Служителят на реда твърди, че коментарът да застрелят рапъра, бил на шега
Публикувана: От:

Вътрешно разследване в полицията на Ню Йорк заради предполагаема заплаха над живота на американския рапър 50 Cent. Висшестоящ служител на реда казал на колегите си, ако видят изпълнителя на улицата, да го застрелят. 

Още по темата

 

През 2007 година, американският рапър 50 Cent издава песента "Man Down", в която обвинява полицията в заплахи за насилие срещу него. 12 години по-късно текстът му се превръща в истина. 

Говорител на полицията в Ню Йорк заяви, че тече вътрешно разследване. А причината - инспектор от районното управление в Бруклин е казал на колегите си да стрелят по рапъра, ако го видят. 

Обвиненият Емануел Гонзалес твърди, че коментарът е бил направен на шега. 

50 Cent, чието истинско име е Къртис Джаксън, обаче не го прие с усмивка. 

Разследването е по сигнал на полицаи, присъствали на заплахата. 50 Cent и Гонзалес имат и предишни пререкания. Миналата година инспекторът е подал оплакване за тормоз от страна на рапъра след размяна на остри думи в Twitter, които вече са изтрити от мрежата. 

Не е учудващо, че 50 Cent приема заплахата толкова сериозно. През 2000 година нападател го причаква пред къщата на баба му. Рапърър е прострелян девет пъти в ръцете, краката, гърдите и лицето. Оцелява като по чудо, но до ден днешен носи белега на лицето си и промяната в гласа си, която го изстрелва във върховете на световната рап сцена.

Снимка: Facebook

Харесайте ни във Facebook ТУК.

Коментари ( 0 )