Путин с най-нисък рейтинг от 2006 г. насам

Междувременно президентът сбъдна мечтата на свой почитател – показа му самолета си
Публикувана: От:

Още по темата

 

Рекорден срив в рейтинга на руския президент Владимир Путин. През януари одобрението към него е достигнало най-ниското ниво от 2006 година насам, сочат данните от последното социологическо проучване. 

Докато популярността на Путин се срива, ученик засне клип от вътрешността на самолета на президента, който е обект от националната сигурност.

15-годишният Арслан Каипкулов може да се похвали, че една негова мечта вече е факт. А именно да се качи на борда на самолета на президента Владимир Путин. 

В началото на декември държавният глава посети форум на доброволци, на който те му разказаха за мечтите си. Един от тях е Арслан, чието съкровено желание президентът изпълни. Момчето се разходи в президентския самолет и се потопи изцяло в атмосферата му.

Момчето засне в детайли всичко на борда. Дори имаше възможност да разговаря с персонала. И научи, че най-важното нещо е един полет да бъде изпълнен безопасно.

Така Арслан се запозна отблизо със самолета, с който държавният глава пътува за ключови срещи по целия свят. Путин сбъдна една съкровена детска мечта и допринесе за една сияйна усмивка по лицето на Арслан.

За повече новини харесайте Facebook страницата ни ТУК

 

Коментари ( 0 )