Деляна Маринова – Джуджи с нова роля в Bulgaria ON AIR – става водещ на „Фамилно“

Стартира в ефир на 14 и 15 април

05.04.2018 | 15:46 Редактор: Лиляна Анева
Деляна Маринова – Джуджи с нова роля в Bulgaria ON AIR – става водещ на „Фамилно“

Деляна Маринова – Джуджи поема нова роля в Bulgaria ON AIR - от 14 април ще води съботно-неделното семейно предаване „Фамилно“ – всеки уикенд от 10,30 часа. Зрителите на политематичната телевизия я познават добре като светски коментатор и водещ на делничното предаване „околоСВЕТСКО“ заедно с Бойка Делиева и Константина Живова, където Джуджи ще продължи да информира за най-любипитното от светския живот на звездите паралелно с предаването „Фамилно“.

„Радвам се, че ще имам възможност да водя „Фамилно“, което харесвам от самия му старт по Bulgaria ON AIR. Мисля, че зрителите имат нужда от повече положителни и семейни истории, както и идеи как да прекарват повече време с близките си, и „Фамилно“ показва точно това“, коментира водещата.

Джуджи има дългогодишен професионален опит като ко-водещ в предаването "На кафе" и е човек с разностранни интереси. Хедонист и бохем по душа, Джуджи обича да пътува и да опознава различни култури. Освен като светски коментатор и водещ, тя има изяви и в телевизионното кино, а в момента учи магистратура с профил филмово и телевизионно продуцентство в НАТФИЗ.

Досегашната водеща на „Фамилно“ Доника Ризова поема по нов път. Пожелаваме й успех!