Млада революционерка влиза в борба за свобода в премиерния сериал "Жоакина, доня Революция" по Bulgaria ON AIR

Бразилската теленовела стартира в ефир на 11 ноември

30.10.2017 | 12:55 Редактор: Константина Маркова
Млада революционерка влиза в борба за свобода в премиерния сериал

Млада бразилка, изпреварила времето си, влиза в борба за спаведливост срещу робството в страната си в новата драматична теленовела "Жоакина, доня Революция". Зрителите на Bulgaria ON AIR могат да проследят бразилския сериал от 11 ноември, всеки уикенд от 14 часа.

Жоакина (Андреа Хорта) е родена през XIX век и е дъщеря на революционера Тирадантес (Тиаго Лачерда). Тя е млада жена, която носи в кръвта си желанието за свобода в Бразилия. Като дете Жоакина става свидетел на смърта на баща си, борещ се за независимостта на хората в страната, предаден от своята дясна ръка - Рубиао (Матеуш Солано). След този тежък момент в живота й е отведена в Португалия, където е отгледана под името Роза от революционен симпатизант.

Години по-късно младата революционерка се завръща обратно в Рио, за да завари безчестия и робство в родната си страна. Политическата ситуация провокира завладяващ гняв в сърцето на Жоакина и бурно желание за независимост, наследено от баща й. Там тя се запознава и с Хавиер (Бруно Ферари) – богат студент по медицина, с таен стремеж към революцията. Заедно, Жоакина и Хавиер откриват обща жажда за свобода, която с времето разпалва една неподправена любов.

Премеждията на Жоакина не спират дотук, тъй като пътят й бива отново пресечен от предателя на баща й – Рубиао... Той настоява да се ожени за нея, без да знае, че именно тя е дъщерята на покойния Тирадантес...

Проследете борбата за свобода на младата революционерка в бразилската теленовела “Жоакина, доня Революция” по Bulgaria ON AIR, от 11 ноември, всеки уикенд от 14 часа.

"Жоакина, доня Революция" (La Dama de la Libertad)

Драматична теленовела, Бразилия, 2016

Режисьор: Винисиуш Коимбра

В ролите: Андреа Хорта, Матеуш Солано, Наталия Дил, Бруно Ферари


1
1 rate up comment rate down comment 0
Rumiana Dzhambazova
преди 6 години
Бланка, Хавиер, и т.н . Явно е превеждан от испански и от човек, койне знае разликата между двата езика. Сигнализирай за неуместен коментар