Богат плейбой се превръща в най-добрия полицай в крими драмата "Роден със сребърна лъжичка" по Bulgaria ON AIR

Първият руски сериал, купен от Netflix, стартира в ефир от 16 октомври

02.10.2017 | 15:11 Редактор: Константина Маркова
Богат плейбой се превръща в най-добрия полицай в крими драмата

Богат плейбой става най-добрият полицай в премиерния за България сериал "Роден със сребърна лъжичка" (Мажор). Зрителите на Bulgaria ON AIR ще могат да проследят хитовата поредица от 16 октомври, всеки делник, в 19,50 часа. Криминалната драма "Роден със сребърна лъжичка" е първият руски сериал, купен от Netflix.

Богатият наследник Игор Соколовски има всичко, за което някой би мечтал – радва се на охолен живот с неограничени средства, а женската компания никога не му е липсвала... Докато баща му не решава да му даде урок и да спре саморазсрушителния му начин на живот. Бизнесменът спира кредитните карти на сина си и го записва в стажантската програма на неугледно полицейско управление в Москва.

Младият мъж е принуден да работи, вместо да се радва на живота... да дава нощни дежурства и да разследва случаи вместо да ходи на партита... Без достъп до парите на семейството си, Игор няма друг избор освен да се предаде и да приеме предизвикателството на баща си.

Младият полицай започва стажа си и още в самото начало се сблъсква с реалността… парите вече не могат да решат всички проблеми. Новите му колеги превръщат живота му в истински ад, но той не се отказва. Игор трябва да разчита единствено на себе си, за да оцелее в суровата среда - и успява. Бързо разбира, че има талант за полицай. Междувременно се заформя и семейна трагедия, чиято мистерия трябва самият Игор да разплете...

Проследете възхода и падението в живота на един богат наследник в "Роден със сребърна лъжичка" от 16 октомври, всеки делник в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR.

"Роден със сребъна лъжичка" (Мажор)

Драма, криминален, Русия, 2014

Режисьор: Константин Статски

В ролите: Павел Прилучни, Карина Разумовска, Дмитрий Шевченко, Денис Шведов и др.