Водещи застават зад кадър, продуценти излизат на екран

С нови лица започна есенният новинарски сезон на Bulgaria ON AIR

13.09.2017 | 17:27 Редактор: Константина Маркова
Водещи застават зад кадър, продуценти излизат на екран

Водещата и международен редактор на Новините ON AIR Мартина Ганчева влиза и в ролята на продуцент на централните емисии, а досегашният продуцент Вероника Чанева става и лице на новините. От началото на новия ТВ сезон Мартина и Вероника ще се редуват като водещи от 18,30 в делничните дни, а докато не са екран, ще носят отговорност за съдържанието и реда на цялата емисия в качеството си на продуценти.

Промяната е част от визията на Bulgaria ON AIR да развива журналистите си във всички области на ТВ новинарството, както и в отговор на тяхното лично желание и инициатива да поемат повече отговорности при доставянето на качествен новинарски ТВ продукт.

Към екипа на Новините ON AIR се присъедини и Константин Динчев – водещ на късната емися от 21,30 часа в делничните дни. Динчев изминава дълъг път в журналистическата професия и трупа богат опит в различни медии. Интересува се от актуалните събития, социалните теми и емоционалните истории. Проследявал е не една човешка съдба, бил е и в центъра на опустошителни бедствия като наводнението в Аспарухово. Отразявал е и военното обучение на САЩ в Черно море в разгара на скандала с анексирането на о. Крим. 

Водеща става и изявеният репортер на "България сутрин“ Даниела Пехливанова, която ще представя сутрешните емисии на Новините ON AIR през уикенда. Йоанна Николова остава лице на вечерните новини в събота и неделя.

Водеща на сутрешните емисии в делничните дни е Даниела Владимирова, а дневните новини в 13,00, 15,30 и 17,30 часа остават в ръцете на Радинела Бусерска.