Проф. Стив Ханке в София на 11 май 2015

Конференция за финансово образование

02.04.2015 | 14:20
Проф. Стив Ханке в София на 11 май 2015

Проф. Стив Ханке, заедно с български експерти ще дискутират необходимостта от въвеждане на финансово образование по време на форум в София на 11 май 2015.
www.edu-business.info

Световноизвестният финансист ще участва в конференцията от цикъла Образование и бизнес, "Финансово образование за устойчива икономика". Модератор на конференцията ще бъде Нейра Чехич, журналист в студиото на Bloomberg TV в Лондон.

Форумът се организира от Медийна група България он ер, Bloomberg TV и Медийна група Инвестор.БГ АД.

 „Образование и бизнес – Финансовото образование за устойчива икономика” - е темата на конференцията на 11 май от 09:00 часа в София хотел  Балкан.

Стив Ханке е професор по приложна икономика и директор на Института за приложна икономика, глобално здравеопазване и изследване на бизнес предприятията в университета Джон Хопкинс в Балтимор. Той е старши научен сътрудник и директор на  проекта "Проблемни валути" към Cato Institute във Вашингтон; старши съветник в международния монетарен изследователски институт на университета Ренмин в Пекин; специален съветник на Центъра за финансова стабилност в Ню Йорк; редактор на Globe Asia Magazine. Проф Ханке е и член на съвета Харта на Дружеството на Икономическо измерване и финансовия консултативен съвет на Обединените арабски емирства.

Конференцията  „Образование и бизнес – Финансовото образование за устойчива икономика” се организира за втора поредна година, като част от мащабното сътрудничество между  световния медиeн гигант Bloomberg TV и националната телевизия България он ер. Дискусиите ще бъдат модерирани от Нейра Чехич, журналист в студиото на Bloomberg TV в Лондон.

 

Запазете своето място сега и станете част от реалния дискусионен форум за образованието в България!

Генерален партньор: Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”.

Официална банка: Уникредит Булбанк

Събитието се провежда с подкрепата на: Икономически университет Варна и Провидент Файненшъл България.

Институционални партньори на конференцията са: Български форум на бизнес лидерите, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Италианска търговска камара в България, Френско-българска търговска и индустриална камара, Българска асоциация за управление на хора, Българско дружество за връзки с обществеността, JobTiger, Junior Achievement, AIESEC, Akademika.bg, сп. Мениджър.

Повече на: www.edu-business.info