Bulgaria ON AIR ще излъчи пряко конференцията Образование и бизнес

Понеделник, 11 май, 9 часа

10.05.2015 | 11:40 Редактор: Доника Ризова
Bulgaria ON AIR ще излъчи пряко конференцията Образование и бизнес

Националната телевизия България он ер ще излъчи пряко конференцията „Образование и бизнес - Финансово образование за устойчива икономика" със специалното участие на проф. Стив Ханке.

В понеделник, 11 май, 2015 година, телевизия България он ер ще направи своите зрители част от дебата, посветен на финансовото образование у нас. Прякото предаване ще започне в 09.00 часа, веднага след Сутрешния блок.  Международната конференция ще бъде предавана на живо и на сайта www.bgonair.bg.

Домакин на телевизионното коментарно студио ще бъде Мартина Ганчева.

Водещ на събитието от зала „Средец“ на София хотел Балкан ще бъде Дориана Ранкова, автор и лице на предаването „Инвестбук”. Модератор на дискусиите ще бъде Нейра Чехич, журналист от студиото на Bloomberg TV в Лондон.

Специален гост на събитието е проф. Стив Ханке, който ще сложи начало на дебатите на международната конференция с темата: „Проблемът на финансовото образование в България. Как да се реши?”.

 

На 10 май 2015 (неделя) проф. Стив Ханке ще гостува в 16:30 часа на Владимир Сиркаров и Кузман Илиев в предаването Boom&Bust по телевизия и радио Bulgaria ON AIR, ще се стриймва и на сайта bgonair.bg.

 

Международната конференция „Образование и бизнес - Финансово образование за устойчива икономика" на 11 май в София е организирана от Медийна група Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV и Медийна група Инвестор.Бг.

Варненският свободен университет „Черноризец Храбър” е генерален партньор на събитието.

Конференцията се провежда и с подкрепата на: Икономически университет Варна и Провидент Файненшъл България.

Официална банка: Уникредит Булбанк

Институционални партньори на конференцията са: Български форум на бизнес лидерите, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Италианска търговска камара в България, Френско-българска търговска и индустриална камара, Българска асоциация за управление на хора, Българско дружество за връзки с обществеността, Асоциация на индустриалния капитал в България, JobTiger, Junior Achievement, AIESEC, Академика.бг

С медийното партньорство на сп. Мениджър и www.yatoto.com