Опорни хора

Събота от 18:30 часа
още

Каракачанов не е притеснен от вот на недоверие

За Димитър Манолов протестът на КНСБ бил пилеене на енергия

04.11.2017 | 19:13 Редактор: Димитър Абрашев
Каракачанов не е притеснен от вот на недоверие

Вицепремиерът Красимир Каракачановне не е съгласен с думите на Валери Симеонов, че няма кой да кара самолетите! Проблемът е, че прекалено дълго се кара стара техника, а не че няма кой да кара новата.

Крайно наложително е българската армия да се модернизира. Глупости са, че имало бунт на пилотите от база "Граф Игнатиево". Този "скандал" беше много удобен на някои медии. Почти е решен проблемът с двигателите, каза министърът. Той не се притеснява от вот на недоверие, но не вижда ясните мотиви в него. Иначе, това й е работата на опозицията, каза той

Президентът на КТ "Подкрепа"  Димитър Манолов заяви относно протестите на КНСБ, че от конфедерацията не подкрепят чужди инициативи!

Не беше правилен подходът на този протест. Това е пилеене на излишна енергия. Когато няма видимо голяма цел си обречен на провал. Кабинетът "Борисов 3" е цвете, в сравнение с предишните кабинети, смята Манолов.

Успех е, увеличението на минималната работна заплата, допълни той. Най-големият проблем у нас е в образователната система, категоричен е Димитър Манолов.

Добромир Гущеров смята, че БСП няма капацитет да бъде алтернатива на управлението! С категоричните си вътрешнопартийни проблеми, партията дава знак, че не е готова за управление.

Не виждам в лицето на Нинова силенводач, в партията виждам само технократско мислене. Ултрадесните закони бяха приети от БСП и по точно от опозицията в БСП. Най-силното нещо в света е властта, не парите, посочи Гущеров.