Памела Андерсън отново става спасителка на плажа

Звездата промени решението си и склони да участва във филмовата версия

22.04.2016 | 21:02 Редактор: Тодор Петров
Памела Андерсън отново става спасителка на плажа

Преди два месеца Памела Андерсън разкри, че е отхвърлила предложението да се снима във филмовата версия на хитовия сериал "Спасители на плажа". Сега става ясно, че канадската актриса вече официално е част от актьорския състав, пише "Дейли мейл", цитиран от Dnes.bg. 

В края на февруари звездата сподели, че е получила предложение да участва във филмова версия, в която ще се снимат актьорите Дуейн Джонсън-Скалата и Зак Ефрон. Тогава Андерсън заяви, че не е приела офертата, тъй като не й допада сюжетът.

Сега от публикация в Instagram на Дуейн Джонсън, който е и продуцент на филма "Спасители на плажа", става ясно, че Памела Андерсън вече е част от актьорския състав. 

"Тя представи на света Си Джей Паркър - един от най-знаковите персонажи от най-успешното телевизионно шоу на всички времена. Удоволствие е да посрещнем великолепната Памела Андерсън сред нас и да я приветстваме с "Добре дошла у дома". Не можехме да направим този филм без теб. Очаровани сме, че ще "разбиваш" заедно с нас", пише Дуейн Джонсън.