Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

Ангел Джамбазки: Управляващото мнозинство е стабилно!

Краят на политическия сезон донесе известна доза облекчение, отбеляза евродепутатът пред Bulgaria ON AIR
Публикувана: От:

Краят на политическия сезон донесе известна доза облекчение от гледна точка на вътрешната политика на страната ни, тъй като в последните седмици в парламента осезаемо се натрупа напрежение, имаше повишаване на тон и изобщо неща, които не правеха добро впечатление на българските граждани, коментира в студиото на Денят ON AIR евродепутатът Ангел Джамбазки.

Още по темата

 

"Изключително доволен съм, че се проведе съвет на коалицията в лицето на премиера Борисов, на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и на тримата лидери на "Обединени патриоти", подчерта още той.

Те се събраха на коалиционен съвет след скандалите между Волен Сидеров и Валери Симеонов. След него декларираха, че всички противоречия са изгладени и управляващото мнозинство е стабилно.

Пред Bulgaria ON AIR Джамбазки също отбеляза, че коалицията е стабилна, а това, че е имало някакво напрежение не бива да изненадва никого.

"Все пак ние сме различни политически организации. Не е необходимо да се харесваме, дори би било странно. Но има програма за управление, под която сме се подписали. Тя има поставени цели, за които ще работим заедно", каза евродепутатът.

Вижте видеото с целия разговор!

Коментари ( 0 )