Денят ON AIR

Задълбочени коментари и анализи с гости на живо.

Всеки делник, 19,00.

Водещ: Ганиела Ангелова

От ВМРО защитават АЕЦ "Белене": Това е проект, който трябва да се случи

Александър Сабанов смята, че централата ще допринесе за икономиката ни
Публикувана: От:

Още по темата

 

АЕЦ "Белене" е важен стратегически проект за България, който трябва да се случи и който ще допринесе много за българската икономика. Това е тезата на ВМРО от години, каза представителят на "Обединени патриоти" Александър Сабанов в студито на "Денят ON AIR"

"Ако България иска да развива икономика, на нея и трябва евтин ток, евтин газ, за да бъде конкурентна на европейските и световните пазари", подчерта Сабанов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му за разлика от други политически сили ВМРО винаги е била "За" строежа на централата и тяхната позиция не се е сменяла.

"Някои партии много бързо обръщат в обратна посока", допълни народният представител и акцентира, че става въпрос за ГЕРБ. 

Александър Сабанов подчерта също, че вече България е дала 3,5 милиарда лева за оборудване и е нормално правителството да смени позицията си, защото вече парите са изхарчени, а също така има и инвеститорски интерес.

Относно срещата на Бойко Борисов с Владимир Путин, народният представител заяви, че ВМРО винаги са апелирали за добри отношения с Русия.

Александър Сабанов разкритикува остро и поведението на Веселин Марешки. Лидерът на "Воля" поиска мораториум върху средствата за модернизацията на Българската армия.

Според Сабанов изказванията на Марешки са популизъм и лидерът на "Воля" цели единствено вдигане на рейтинга си.

Вижте видеото с целия разговор! 

 

 

 

Коментари ( 0 )