Авиошоу

Поредица за авиация, технологии и най-влиятелните личности от авиоиндустрията.
www.facebook.com/AirshowONAIR

email: airshow@bulgariaonair.bg
 

Водещ: Александър Богоявленски
Режисьор: Стефан Милов
Изп. продуцент: Силвия Грозева

Събота, 16:00

Авиошоу: Интервю сред облаците - капитан Янко Георгиев

Е133: #Авиоинтервю е новата поредица на Авиошоу, в която ще задаваме въпроси на популярни личности не само от сферата на авиацията, по време на панорамен полет на малка височина. Акцентите от авиосалона в Сингапур.
Публикувана: От:

Стартираме един уникален не само за България, но и за света телевизионен формат.
#Авиоинтервю e точно това, което подсказва името - разговор лице-в-лице или по-точно седалка-до-седалка с популярни личности не само от авиационния бранш, на борда на малък самолет по време на панорамен пилот. Още по-интересно в случая е, че интервюиращия е и пилотът на самолета.

В първото издание на борда на добрата стара Cessna 172N, пилотирана от водещия Александър Богоявлескиq се качва опитният пилот и инструктор капитан Янко Георгиев за непринуден разговор за самолетите, летенето, музиката и хобитата. В същото време пред двамата пилоти и зрителите се разкриват удивителните гледки от Рила планина: Седемте рилски езера, връх Мусала, Маркуджиците, Ястребец и курорта Боровец, язовир Искър. Капитан Георгиев е Главен изпълнителен директор на националния превозвач България Ер и пилотира самолети от семейството А320.

Още в епизода - кои са основните акценти от първото за годината световно авиоизложение в Сингапур. Еърбъс срещу Боинг и изнедадите на ATR.

Гледайте целия епизод във видеото:

 

Коментари ( 0 )