Линия Здраве - 02.01.2022 - Пълен запис

10.01.2022 | 23:19 Редактор: Елеонора Танева

Казват, че красотата ще спаси света. България се слави като страната с едни от най-красивите жени. Обикновено приемаме красотата като субективно възприятие на чисто физическата визия, но лично за мен красотата на душата е не по-малко значима от външната телесна форма на  човек.

Днес, специален мой гост е новата Мис България 2021 г. Сара Младенова. Сара е само на 17 години, но притежава талант, спортен дух и амбиции да променя света. Може да е още ученичка, но тя е не само вдъхновение за всички млади момичета, които мечтаят да бъдат короновани като кралици на красотата, но и пример за подражание и за малките деца в нейния спортен клуб по фехтовка, където тя освен като състезател се изявява като ментор и треньор.

Със Сара днес ще си поговорим не само за значимостта на красотата на външния вид, но и за интелекта, духа, волята, менталното и емоционално богатство на човека. Да имаш смелостта и куража едва на 17 години да се изправиш и да се пребориш за титлата Мис България определено заслужава адмирации и аз вярвам, че красивото младо момиче, което седи днес пред мен ще се превърне в една прекрасна и успешна дама и с личния си пример ще манифестира потенциала, необятните способности и волята на българската жена.

Цялото интервю гледайте във видеото!