Стипич: Трябва да изтъкнем силата на ЦСКА, но може да се изисква повече

"Доволен съм от това, което показахме днес", заяви треньорът на "червените"

22.06.2024 | 14:47 Редактор: Искра Ангелова

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич говори след дебюта си начело на "червените" в приятелски мач, спечелен с 2:0 срещу "Беласица" (Петрич) на клубната база в Панчарево.

"Доволен съм от това, което показахме днес. Не е подходящ момент да говорим за отделни футболисти, трябва да изтъкнем силата на нашия отбор. Може да се изисква повече, но играчите се раздадоха, показаха желание. Сега ни предстои лагер в Банско", започна Стипич.

"На 25 юни Амос Юга ще се присъедини към отбора. Изразявам благодарността си към хората, които подготвиха терена по начина, по който го видяхте, трябва да им отдадем значимото. Фокусиран съм върху футбола, аз отговарям за подготовката и тренировките, а преговорите с нови играчи се водят от ръководството", добави Стипич.

"Фокусираме се върху подготовката на отбора и с малки стъпки да напредваме към успехите. Към голям клуб като ЦСКА няма как да няма интерес от медиите, засега това, което се появява в медийното пространство, е коктейл от истина и неща, които ще се случат занапред. Работя с този отбор 10-12 дни, има един месец до началото на първенството, в този период, който и да дойде и може да вдигне класата, е добре дошъл", завърши Стипич.

Снимка: Lap.bg.