Белчев: Разликата между ЦСКА и "Лудогорец" не е голяма

Убеден е, че с две победи "червените" ще завършат на второ място

22.05.2024 | 14:12 Редактор: Толя Стоянова

Оптимизъм за изхода от двубоя с варненци изрази треньорът на ЦСКА Стамен Белчев. Той даде пресконференция преди ключовия мач с "Черно море". Той е убеден, че с две победи "червените" ще завършат на второ място.

"Не мисля, че отборът се намира в лоша форма, макар че резултатите не са това, което всички очакваме. В атака имахме добри неща в последния мач. Въпреки двата гола, това не ни достигна за победа. Имам претенции за играта в защита на целия отбор. Когато противникът отнеме топката, всички трябва да бъдат организирани и да помагат в защита. Това ще се получи. Има време, нека свърши сезонът. Изцяло концентриран съм върху оставащите мачове на отбора. Последната дума има ръководството. Когато нямаме успехи у дома или навън, е притеснително. Работим върху това и се надявам да се върнем на победния път в най-кратък срок", заяви Белчев.

По думите му в предстоящия мач най-нормалното е отборът на "Черно море" да играе по-близо до тяхната врата, когато "червените" владеят топката.

"Всичко е в нашите ръце. С две победи ще завършим на второто място. Пак казвам, че е жалко да се борим за второто място. Надявам се през следващия сезон да изглеждаме много по-добре и да сме основен конкурент за титлата", добави той.

"Разликата с "Лудогорец" е в това, че загубихме сигурни мачове. "Лудогорец" също направиха грешни стъпки, но не мисля, че разликата между нас и "Лудогорец" е голяма. Футболистите са професионалисти. Дали аз ще съм треньор, или някой друг, дали ще бъде един собственик, или някой друг, те трябва да защитават своето име и това на клуба. Трябва да бъдат на 100% отговорни в тренировъчния процес", каза още Белчев.

Снимка: Lap.bg