Босът на ПСЖ доволен от играта на футболистите, Мбапе се вбеси на въпрос за "Реал"

"Поздравления за "Борусия" (Дортмунд), те го заслужаваха повече", каза Насер Ал-Хелаифи

08.05.2024 | 12:46 Редактор: Искра Ангелова
Босът на ПСЖ доволен от играта на футболистите, Мбапе се вбеси на въпрос за

Президентът на ПСЖ - Насер Ал-Хелаифи, сподели, че футболистите му са дали всичко от себе си, въпреки отпадането им от Шампионската лига. Годината, в която парижани достигнаха до финала - през 2020, те победиха "РБ Лайпциг" в един мач заради преобразения от пандемията от коронавирус сезон. "Пари Сен Жермен" загуби спора за трофея от "Байерн" (Мюнхен).

"Футболистите и треньорът дадоха всичко от себе си. Поздравления за "Борусия" (Дортмунд), те го заслужаваха повече. Беше труден двубой. Гордея се с отбора си - най-младият в Европа", каза Ал-Хелаифи, цитиран от агенция Ройтерс.

"Достигнахме до полуфиналите в Шампионската лига три пъти за пет години. Но това не е нашата цел, а финалът. Това е футболът. Трябва да приемеш, че понякога не е справедлив. И ние ще го приемем", добави президентът на "Пари Сен Жермен", цитиран от gol.bg.

Суперзвездата на парижани Килиан Мбапе пък отказа да коментира бъдещето си. Преди месеци той обяви, че напуска ПСЖ като свободен агент и се очаква да премине в "Реал" (Мадрид).

След снощното отпадане, попитан кого ще подкрепи във втория полуфинал - "Реал" или "Байерн", Мбапе се ядоса, като директно прекъсна интервюто и си тръгна.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: БГНЕС