Янис Стофоридис със зрелищна победа на SENSHI 21, Ираж Азизпур нокаутира Георгиос Биниарис

Иранецът претърпя лек автомобилен инцидент в близост до границата с Турция

21.04.2024 | 08:33 Редактор: Искра Ангелова
Янис Стофоридис със зрелищна победа на SENSHI 21, Ираж Азизпур нокаутира Георгиос Биниарис

Янис Стофоридис постигна зрелищна победа на сцената на SENSHI 21, нокаутирайки Кристиан Ристеа в рамките само на един рунд.

Гъркът бе доста по-тежък на кантара ден по-рано и цялата тази маса бе в мускулатурата му, за да видим истинска доминация над иначе добре сложения румънец.

Семи Шилт трябваше да спре наказателната акция на Янис, макар Кристиан да остана на крака, когато битката бе прекратена, информира boec.bg.

А Ираж Азизпур може и да срещна проблеми, за да стигне до България, с оглед факта, че претърпя лек автомобилен инцидент в близост до границата с Турция, но на ринга бе истинска вихрушка и от това си изпати Георгиос Биниарис.

Иранецът много много по-мощен в размените и логично прати гърка в нокдаун в средата на първия рунд. Упражнението бе повторено след коляно в дроба, след което Биниарис не намери сили, за да се изправи и просто изчака отброяването.

След края на мача се получи комична ситуация за удоволствие на публиката, когато шампионският колан не стана на широката талия на Азизпур. Той го прие с харизматична усмивка и го сложи на рамото си.