Крънич нокаутира съперника си в първия рунд, Флорин Иваное се наложи на SENSHI

Румънецът бе разклатен сериозно на няколко пъти

20.04.2024 | 22:18 Редактор: Искра Ангелова
Крънич нокаутира съперника си в първия рунд, Флорин Иваное се наложи на SENSHI

Не за пръв път Ахмед Крънич заявява категорично, че сега е неговото време и всички онези величия от близкото минало трябва да му направя път. Това стори и Брайън Доуес на сцената на SENSHI 21 във Варна.

Босненецът тръгна остро още с гонга и сякаш изненада нидерландеца с агресията си, защото мощните му комбинации рядко намираха отговор, като изключим някои хаотични опити от страна на Доуес.

Нокаутът дойде в последните секунди на първия рунд. Брайън опита да се изправи, но Евертън Тейшейра и да искаше да му позволи да продължи нямаше как, защото краката му отказаха да работят и той трябваше да търси опора с ръце.

А Флорин Иваное стигна до единодушно съдийско решение срещу Мирослав Вуйович, макар да загуби категорично първия рунд от сблъсъка им на SENSHI 21, информира boec.bg.

Румънецът бе разклатен сериозно на няколко пъти, но намери сили, за да издържи до почивката. Оттам насетне нещата се преобърнаха изцяло в негова полза и дори сам можеше да потърси нокаута, но постоянните клинчове на сърбина го опазиха от подобен развой. Въпреки това Семи Шийлд не остана доволен от това му поведение и справедливо му отне служебно точка в средата на третия рунд.

Преди няколко месеца Иваное призна, че би предложим много повече на ринга, ако има време за подготовка, защото срещу Ахмед Крънич бе призован само 3 седмици по-рано. Сега се видя, че кондицията му е по-добра и имаше стратегия с няколко действащи плана. Адмирации за професионализма му.