Де Йонг след загубата на "Барселона": Съдийството беше недопустимо

"Съдията трябва да осъзнава, че хората имат емоции", каза полузащитникът на клуба

17.04.2024 | 17:11 Редактор: Искра Ангелова
Де Йонг след загубата на

Полузащитникът на "Барселона" Френки де Йонг заяви след отпадането на тима на четвъртфиналите в Шампионската лига, че съдиите трябва да разбират, че и футболистите са хора с емоции.

"Барселона" загуби с 1:4 в реванша срещу "Пари Сен Жермен", а в 29-ата минута защитникът Роналд Араухо бе изгонен с директен червен картон.

"Съдията трябва да осъзнава, че хората имат емоции. Първата реакция може да е агресивна, но след това се успокояват. Той започна да показва картони на всички, а това е недопустимо", коментира Де Йонг, цитиран от gol.bg.

"Да поведем с 1:0 беше голямо предимство, но в Европа, когато си принуден да играеш с 10 човека толкова дълго време като нас, срещу добър отбор като "Пари Сен Жермен", тогава знаеш, че ще страдаш", каза още нидерландският национал пред телевизия Movistar.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
FUCK GOVERNMENT
преди 1 седмица
Я си гледай работата бе! Вие точно това заслужавате катунци мръсни! През повечето години съдиите за вас свиреха и за смешните ви театрални гмуркания! Ама ви свършиха парите нещо последните години и сега няма кой да плаща на съдиите, че да свирят за вас бухахаха! Сигнализирай за неуместен коментар