Жоао Феликс обяви Мбапе за №1 в света

"Обичам стила му на игра", каза футболистът на "Барселона"

09.04.2024 | 15:22 Редактор: Вяра Димова
Жоао Феликс обяви Мбапе за №1 в света

Футболистът на "Барселона" Жоао Феликс говори преди мачовете между каталунския тим и "Пари Сен Жермен" на четвъртфиналите на Шампионската лига. Първият двубой между двата отбора е утре на "Парк де Пренс" в Париж.

"Вероятно Килиан Мбапе е най-добрият нападател в света. Обичам стила му на игра. Дали получава топката на крак или в пространство пред себе си, винаги показва цялата си скорост и техника. Мбапе е решителен играч и прави разликата във всички отбори, в които играе", каза португалецът пред "Каталуния Радио".

"Трябва да вдигнем нивото си на игра в сравнение с мачовете с "Наполи" на осминафиналите. ПСЖ е по-добър отбор от "Наполи" и ние трябва да сме на върха на възможностите си. Аз съм уверен, че можем да се класираме за полуфиналите. Готов съм да дам най-доброто, да помогна на отбора си", увери Феликс.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Весо
преди 3 седмици
Има право Феликс да хвали Мбапе,той наистина заслужава Златната топка.Омръзна ни само Меси и Роналдо да я вземат.През 2018г. ощетиха Антоан Гризман,който стана световен шампион с Франция и носител на Лига Европа с Атлетико Мадрид и беше най-добър в света тогава... Сигнализирай за неуместен коментар