"Пчеличките" ужилиха "Манчестър Юнайтед" в добавеното време

"Брентфорд" тотално надиграха именития си противник

31.03.2024 | 09:34 Редактор: Искра Ангелова

"Манчестър Юнайтед"  оцеля като по чудо при визитата си на "Брентфорд" в среща от 30-ия кръг на Висшата лига, стигайки до късметлийско 1:1. Хората на Ерик тен Хаг удържаха тоталната канонада на съперника си по време на двубоя в Лондон, за да се стигне до уникалната драма в 14-минутното добавено време, в което първо "червените дяволи" поведоха в резултата в 6-ата от тях, но 180 секунди по-късно „пчеличките“ се докопаха поне до точката.

Домакините тотално надиграха именития си противник, но нямаха шанс пред вратата на пазилия като лъв Андре Онана. Късметът също покри "Ман Юнайтед", след като на цели 4 пъти топката срещата гредите на рамката, пазена от камерунския страж.

Така се стигна до драмата в края, когато първо резервата Мейсън Маунт откри резултата в 6-ата минута на добавеното време. Все пак "Брентфорд" успя поне да изравни, за да не остане капо. Попадението реализира Кристофър Айер в 9-ата от допълнителните минути. Голът в мрежата на Онана дойде чак при 31-ия удар, отправен по посока на вратата му (само 5 обаче бяха точки).

Четете цялата статия в gol.bg.

Снимка: БГНЕС