Наш футболист загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар - има нужда от помощ

От "Гигант Съединение" призоваха за съпричастност

26.03.2024 | 22:00 Редактор: Толя Стоянова
Наш футболист загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар - има нужда от помощ

Огромна трагедия сполетя семейството на футболиста на "Гигант Съединение" Здравко Жилов. При пожар в Германия са загинали брат му, снаха му и двете им деца. От клуба призоваха за съпричастност към Жилов, който е бивш юношески национал по време на престоя си в "Ботев" (Пд). 

Ето какво написаха от "Гигант":

"Дойде отново време всички заедно да обединим силите си и да помогнем на един от нашите футболисти. Здравко Жилов не веднъж е доказал, че на терена оставя своето сърце и душа и се раздава до край във всеки един мач. Сега той има нужда от нашата подкрепа. На 25 март в Германия при пожар той губи едни от най-близките си хора. Брат си, снаха си и двете им деца (едното на 3 год., а другото на 6 месеца). Трагедията за семейството е огромна, сега те се нуждаят от сума в размер на 18 000 евро, за да транспортират телата им до България.

От ръководството на ОФК "ГИГАНТ" гр. Съединение отправяме към всеки един от вас МОЛБА за еднократно подпомагане, според личните финансови възможност. Дарителски кутии ще намерите в парк-кафе "СТИВИ", "Никола86", магазина за авточасти и горе при фризьорски салон на Денислав Бинев, и на стадиона. 

В събота 30.03.2024 г. предстои да се изиграе мач от 26 кръг, срещу отбора на ФК "Созопол", начало 15:00 часа, който ще бъде в подкрепа на Зината. Нека обединим силите си и дадем лъч светлина в този тежък момент за семейството".

Отделно е открита и банкова сметка:

BG25 UBBS 8155 1011 3214 89

BIC код: UBBSBGSF Здравко Жилов

Снимка: Facebook