Илиан Илиев преди мача с Танзания: Очаквам победа, играем за резултат

"Не подценяваме срещата", каза селекционерът на българския национален отбор

21.03.2024 | 17:08 Редактор: Вяра Димова

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Илиан Илиев заяви, че отборът ще играе утре за победа, за резултат и да спечели срещата. Той каза, че всички в отбора – играчите и щабът, взимат мача на сериозно и нямат намерение да подценяват срещата.

"Очакваме победа. Играем за резултат и да победим", отговори Илиев на въпрос как ще подходи България в утрешната среща, която започва в 15:00 часа българско време.

Добрата новина е, че няма контузени и болни. Така цялата налична група е на разположение на треньора. Илиев се спря на състава, на който ще заложи, както и на стила на противника.

"Няма да бягаме от състава, с който излизахме в първите два мача, което е добре за нас и за футболистите. Те държат някакво ниво, щом същите отново са тук и можем да разчитаме на тях. Това не означава, че няма да има смени в хода на мача", обясни той.

Попитан каква е мотивацията на отбора за утрешната среща, той заяви, че подобен въпрос не бива да съществува когато става дума за национален отбор.

"Въпросът за мотивацията не трябва да го задаваме, самата мотивация е да помогне всеки да излезем от тази трудна ситуация, в която се намираме", допълни треньорът на България. 

Снимка: lap.bg