Тех Хаг полудя от радост и възхвали "Ман Юнайтед", Клоп е бесен след загубата на "Ливърпул"

Не спирам да повтарям, че имаме отбор за бъдещето, заяви мениджърът на "червените дяволи"

18.03.2024 | 10:42 Редактор: Тодор Петров
Тех Хаг полудя от радост и възхвали

Ерик тен Хаг очаквано полудя от радост, след като "Манчестър Юнайтед" елиминира "Ливърпул" с 4:3 след продължения и страхотна драма в ФА Къп. 

"Този мач ще ни накара да повярваме, че сме способни на невероятни неща и че можем да победим всеки, след като победихме "Ливърпул" по този начин, когато играем с правилната енергия", заяви нидерландецът. 

"Не спирам да повтарям от няколко седмици, че имаме отбор за бъдещето, който е много добър. Потенциалът ни отново се видя. Мисля, че първите 35 минути бяха най-добрите ни през сезона, защото действахме много солидно като отбор", каза още Ерик тен Хаг.

Репортер от скандинавска телевизия пък ядоса сериозно Юрген Клоп, който и без това бе бесен след загубата на "Ливърпул". Той се ядоса, когато бе запитан защо отборът му е загубил интензитета в играта си в допълнителните 30 минути. 

"Това е доста тъп въпрос. Не знам колко мача вече изиграхме напоследък и колко има "Юнайтед". Разочарован съм от въпроса, който обаче явно вие смятате за добър", отвърна германецът.

Скандинавецът обаче не спря дотук. "Играли се твърде много срещи?", попита той, с което накара Клоп да избухне: "О, хайде стига! Очевидно не сте в много добра форма и нямам нерви да се занимавам с вас!", изригна той, цитиран от gol.bg

Снимка: БГНЕС