Вуцов негодува: Мен ме наказват с 6 мача, Каранга псува си като хамалин - един мач

Ще си пазя футболистите, защото се трудят, заяви наставникът на "Янтра"

04.03.2024 | 16:32 Редактор: Елеонора Танева
Вуцов негодува: Мен ме наказват с 6 мача, Каранга псува си като хамалин - един мач

Наставникът на "Янтра" Велислав Вуцов с цветен коментар след победата над "Септември" (Сfbrs) с 2:1 в мач от 23-тия кръг на Втора лига.

"Нямаме разговор с Общината за финансиране. Няма да се натискам сам пред вратата на Общината. Информирал съм хората, които управляват. Нямаме цел и възможности. Всичко ще отиде по дяволите, ако не си направим нашата организация. Сигналната лампа за всички е такава, че трябва да седнем и да го коментираме. Няма да е на всяка цена. Трябва да играем по-добре, да бием, където можем и каквото се случи", заяви треньорът.

Той изрази надежда, че след Конгреса на 15 март ще има промяна за българския футбол. Наставникът не пропусна да се жалва и от съдийството.

"Ние бърборим и говорим, но сами правим глупости. Какво му пречи да свири като бял човек, да няма измислени картони. Почваме да се наказваме. Мач с ЦСКА 1948 съдията ни уби, всички го признаха. Наказаха го съдията и шест мача мен наказаха. Търсиха труп. Нито съм се бил, нито съм псувал. Каранга, чист българин, отиде онзи ден, псува си като хамалин – един мач. Къде се намираме? Каранга не е наш човек. Него може да го пази."

"Два пъти говорих с хората от комисията. Сега защо не са точни? Аз като говоря, утре ще има 1500 глупости, че рева. Ще говоря, няма да си седя вкъщи. Аз ще пазя моите футболисти, защото се трудят и заслужават. Може ли 94-та минута за малко да ни вкарат гол, да им вземе парите от джоба. Гарантирам ви, че най-малките заплати са в нашия отбор. Има някои неща, които са по-силни от мен. Казах си, че няма да говоря, ама не става“, заяви наставникът на Янтра, цитиран от gol.bg.

Снимка: lap.bg