ЦСКА избра кой да замени Ел Маестро, феновете ще бъдат щастливи

Любослав Пенев е фаворит за треньорския пост

01.03.2024 | 09:38 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА избра кой да замени Ел Маестро, феновете ще бъдат щастливи

ЦСКА е започнал разговори за завръщането на Любослав Пенев в Борисовата градина. Идеята е настоящият треньор на "Хебър" да заработи отново в родния си клуб след края на сезона.

Именно това е желанието на немалка част от "червените" фенове към този момент. Дори след победата над "Арда" за Купата на България, трибуните на "Васил Левски" скандираха "оставка" по адрес на Нестор Ел Маестро.

Официално ЦСКА стои зад сърбина с британски паспорт. На сърбина му е даден шанс да спечели Купата на България. Но даже и да го стори, през лятото най-вероятно ще се стигне до раздяла с него, твърди "Блиц".

Всеизвестен е фактът, че Любо Пенев неведнъж е напускал със скандал ЦСКА. По този начин той си тръгна оттам и последния път. Началниците в червено обаче, както и самият 57-годишен наставник, са готови да изгладят взаимоотношенията си в името на ЦСКА. Ще бъдат направени компромиси и от едната, и от другата страна.

Ако Любо Пенев се завърне отново на "Армията", с него може да дойде и новото попълнение на "Хебър" Шейх Диаманка. 23-годишният сенегалски здравеняк с испански паспорт започна ударно престоя си в Пазарджик. Той е изиграл два мача до момента, но вече има два гола, което е достатъчна причина ЦСКА да следи изявите му през пролетта.