fallback

Спалети наложи любопитна забрана на националите на Италия

Ще измисля една малка игра, за да ги разсейвам през нощта, каза селекционерът

25.02.2024 | 14:07 Автор: Тодор Петров

Селекционерът на италианския национален отбор Лучано Спалети забрани на футболистите си да носят със себе си игрови конзоли.

"Някои играчи сигурно са вярвали, че Спалети лае, а не хапе, но грешаха и сега трябва да изясним някои неща. Отсега нататък те ще оставят PlayStation у дома и повече няма да го вземат със себе си. Ще измисля една малка игра, за да ги разсейвам през нощта. Ще идват при мен и ще им давам задачи вечер, ако денят им не е интересен", обясни специалистът.

"Защото в националния отбор трябва да си в правилната посока, да си концентриран и да не се самозалъгваш. Италианците търсят готин и отговорен екип, твърд и смел. Хората идват в националния отбор, за да спечелят Европейското първенство, а не да спечелят Call of Duty", каза Спалети пред италианските медии, предаде БГНЕС.

Националният отбор на Италия на Европейското първенство през 2024 г. ще срещне в групата си Испания, Хърватия и Албания. Италианците ще играят следващия си мач на 22 март. Отборът на Спалети ще срещне Венецуела в приятелски мач.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Спорт
fallback