"Черно море" след мача с "Лудогорец": Пускаме жалба срещу Чинков и ВАР съдиите

"Моряците" разпространиха и видео

20.02.2024 | 08:23 Редактор: Искра Ангелова

Реакцията на ръководството на "Черно море" не закъсня след ощетяването на отбора при гостуването на шампиона "Лудогорец". "Моряците" загубиха с 1:3 в Разград.

От варненския клуб обявиха, че ще пуснат жалба срещу главния съдия на дербито Волен Чинков, както и ВАР реферите Георги Кабаков и Мартин Маргаритов.

"Моряците" разпространиха и видео от две ситуации в мачове срещу "орлите" - в първата Георги Гинчев дава дузпа в полза на разградчани за нарушение на Васил Панайотов, както и втори жълт картон за халфа на варненци, а втората е от изиграния преди часове двубой. Претенциите на Черно море са за нарушение на вратаря Серджио Падт срещу Андреяс Калкан и неотсъдена дузпа, която може да бъде подплатена и с изгонването на стража на "орлите".

Ето какво написаха от "Черно море" на официалната страница на клуба във Facebook:

"В едната ситуация Георги Гинчев отсъжда дузпа и втори жълт картон за Васил Панайотов, във втората - без реакция от Волен Чинков и ВАР в 47-ата минута на двубоя!

Пускаме жалба срещу главния рефер на срещата в Разград - Волен Чинков и ВАР съдиите Георги Кабаков и Мартин Маргаритов!"

Снимка: Lap.bg.