Стойчо Стоев: Мачът на "Черно море" и "Лудогорец" ще е интересен, битката за титлата ще е трудна

"Моряците" за първи път в своята история зимува на върха в родния елит

15.02.2024 | 18:05 Редактор: Елеонора Танева
Стойчо Стоев: Мачът на

"Черно море" за първи път в своята история зимува на върха в родния елит. Правещият истински фурор отбор на Илиан Илиев оглавява таблицата с актив от 45 точки. Футболистите на "Лудогорец" са втори с 42 пункта, но са и с мач по-малко.

"Моряците" спечелиха с 1:0 първия двубой между двата тима през сезона. На 20 август миналата година "Черно море" триумфира на стадион "Тича" след попадение на Цветомир Панов.

"Предполагам, че ще е доста интересен мач. Този двубой обаче по никакъв начин няма да предреши изхода от битката за титлата. Ще бъде интересно да видим кой къде е в момента", коментира бившият треньор на "Лудогорец" - Стойчо Стоев в интервю пред gol.bg.

"Ще бъде първи мач от подновяването на родния шампионат. Може би все пак предимството е на страната на "Лудогорец", защото ще са домакини“, прогнозира специалистът, който спечели 2 титли начело на "орлите“.

Той изрази мнение и за очертаващата битка за шампионската титла, в която са замесени три коня – "Черно море", "Лудогорец" и ЦСКА.

"Нормално е "Черно море" и ЦСКА да са конкурентите на "Лудогорец" с оглед и на точковия им актив. Трудно ми е да кажа дали "Черно море" ще успее да триумфира с титлата. Ще бъде малко трудно. Не толкова от гледна точка на това, че варненци са слаб отбор, а напротив", заяви още Стоев.

Снимка: lap.bg