"Славия" завърши лагера си в Турция с нулево равенство срещу "Кубан" (Краснодар)

В края на двубоя играта се оживи, но греда попречи на "белите" да бият

02.02.2024 | 16:43 Редактор: Деси Николова

"Славия" завърши 0:0 с "Кубан" (Краснодар) в Турция. Това бе първо равенство за "белите" в контролите. Руснаците са на 15-о място местната Първа лига, което второто ниво на футбола в страната.

В 17-ата опасен удар по диагонала се отклони в крака на Мартин Георгиев и премина на сантиметри от страничния стълб. В 27-ата "Славия" организира добра атака, която можеше да завърши с гол. Венци Керчев пусна извеждащо подаване към Тони Тасев, който отправи остро центриране по земя към центъра на наказателното поле. Там Ерол Дост засече, но за негово нещастие топката премина встрани от вратата.

Десет минути по-късно Ники Кръстев се отчете с хубаво спасяване, след като Ежков засече подаване от земя и отправи изстрел от непосредствена близост на голлинията. Българският страж обаче показа класа, а след това имаше и сигнал за засада.

До края на полувремето повече интересни положения нямаше и така двата тима се оттеглиха при нулево равенство на почивката.

В края на двубоя играта се оживи и родният тим натисна своя опонент. В 87-ата минута центриране отдясно на Стоев намери непокрития Роберто Райчев на далечната греда. Младият нападател засече с глава, но топката се отклони в страничния стълб. Това се оказа и последното интересно положение в срещата.

Четете повече в gol.bg

Снимка: Lap.bg