Футболисти на "Ботев" (Враца) и "Цървена звезда" се сбиха и спряха мача

Диого Барбоса се нахвърли върху Урош Спаич

01.02.2024 | 20:11 Редактор: Вяра Димова
Футболисти на

Масово сбиване между футболистите на "Ботев" (Враца) и "Цървена звезда" (Белград) прекрати проверка между двата тима в Кипър. В 67-ата минута при резултат 2:1 в полза на сърбите се стигна до неприятен инцидент между Диого Барбоса от българския състав и Урош Спаич. В рамките на секунди двамата си размениха остри влизания, като нервите на Барбоса не издържаха и той се нахвърли върху Спаич. При последвалото меле се включиха играчи и от двата отбора.

Старши треньорът на "Цървена звезда" Владан Милоевич накара футболистите да напуснат терена, когато страстите се успокоиха. Опитите на главния съдия и наставника на "Ботев" – Христо Янев, да го разубедят останаха без успех и спарингът бе прекратен, пишe gol.bg.

Шериф Ндиайе даде аванс на "звездашите" още в 8-ата минута, след като наказа груба грешка на вратаря Федерико Бариос. Диого Барбоса изравни за "Ботев" в 37-ата минута, като се разписа с удар по земята от границата на наказателното поле. В 43-ата минута Ндиайе даде нов аванс на "Цървена звезда". 

Кадър: Youtube